La Ferme de Werpin

La Ferme de Werpin biedt een barbecue en uitzicht op de heuvels en bossen, en is gelegen in Hotton in Belgisch Luxemburg, op 43 km van Luik.
Twaalf appartementen voor maximaal 55 personen. Te huur als individueel appartement of als groepsaccommodatie.
Als je het als groepsaccommodatie huurt (alleen door contact met ons op te nemen) heb je alle appartementen, een gemeenschappelijke ruimte en een grote horecakeuken

De appartementen zijn eenvoudig maar schoon en bevatten alle basics voor een aangenaam verblijf. In sommige kamers is gratis WiFi beschikbaar en er is privéparkeergelegenheid op het terrein.
Elk appartement heeft zijn eigen woonkamer, kleine kitchenette, een badkamer en toilet. Er is een conciërgeservice bij de accommodatie.
Huisdieren zijn van harte welkom! Wel vragen wij € 10, - schoonmaakkosten per verblijf, ongeacht de duur van uw verblijf.

Deze vakantieboerderij heeft skiopslag (hellingen liggen binnen een straal van 20-30 km) en fiets- / kanoverhuur is zeer dicht bij deze accommodatie beschikbaar. In de directe omgeving van de boerderij zijn ook tal van andere buitenactiviteiten mogelijk.
Als je op zoek bent naar een leuke en vriendelijke vakantieboerderij waar de haan 's ochtends klinkt en de kinderen graag de pony's (en andere dieren) borstelen en knuffelen, dan is dit de plek waar je naar op zoek bent!
Kom bij ons genieten van de natuur!
De omgeving is populair om te fietsen, klimmen, wandelen en kanoën. Durbuy ligt op 10 km, La Roche en Ardenne op 16 km en Spa ligt op 37 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Luik, 43 km verderop. Treinstation is Melreux-Hotton op 4 km.
Direct naast La Ferme de Werpin bevindt zich een leuk restaurant. Meer restaurants, bars, supermarkten en winkels zijn te vinden in Hotton op 3 km.