La Ferme de Werpin

La Ferme de Werpin met een barbecue en uitzicht op de bergen, is gevestigd in Hotton in België Luxemburg Regio, op 43 km van Luik.
Twaalf appartementen voor maximaal 55 personen. Te huur als individuele appartementen, hetzij als groepsaccommodatie.
Als je het hele bedrijf of een deel ervan wenst te huren kunt u ook een ruimte verkrijgten waar u met iedereen samen kunt zijn en u kunt onze grote en professionele keuken te gebruiken als u ervoor kiest om zelf te koken (op reservatie en tegen extra kosten)  .

Gratis WiFi in de meeste kamers en een eigen parkeerplaats op het terrein. Elk appartement heeft een eigen living, een kleine keuken, een badkamer en toilet. Er is conciërge op het onroerend goed. Huisdieren zijn welkom tegen een vergoeding van 10,00 per verblijf!

Dit verblijf op de boerderij heeft ski opslagruimte (hellingen zijn binnen een straal van 20-30 km) en fiets / kanoverhuur is beschikbaar zeer dicht bij deze accommodatie. Ook tal van andere outdoor activiteiten mogelijk in de directe omgeving van de boerderij.
Als u op zoek bent naar een leuk en vriendelijk verblijf op de boerderij waar de haan geluiden maakt in de ochtend en de kinderen graag  poetsen en knuffelen met de pony's (en andere dieren), is dit de plek die u zoekt!
Kom genieten van de natuur met ons!
Het gebied is populair om te fietsen, klimmen, wandelen en kanoën. Durbuy ligt op 10 km, La Roche en Ardenne 16 km terwijl de Spa ligt op 37 km van het pand. Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Luik, 43 km. Treinstation is Melreux-Hotton op 4 km.
Er is een leuk restaurant met Ardense keuken op 30 meter afstand